Brasschaats klantvriendelijkste ondernemer gekend


De ‘klantvriendelijkste ondernemer’ van Brasschaat is zopas verkozen. Grote winnaar is deze keer Optiek Jan Huysmans uit Maria-ter-Heide met een ‘gouden label’. Tijdens de prijsuitreiking op de nieuwjaarsreceptie voor de Brasschatenaren werd de prijs overhandigd. Do’s Store (Patio Donk), dagbladhandel Pattyn (Kaart), Corbello & Callistino (Centrum) en Le Ballotin (Centrum) kregen het zilveren label.
In april vorig jaar startte de dienst lokale economie met de campagne ‘klantvriendelijkste ondernemer’. Brasschaat werd onderverdeeld in vier winkelgebieden. Uit elk winkelgebied werd na een lange zoektocht, stemronde en bezoeken van een ‘mysteryshopper’ één winnaar gekozen.
De grote winnaar werd dus Optiek Jan Huysmans (Maria-ter-Heide), zij ontvingen het gouden label én mogen zich één jaar lang de klantvriendelijkste ondernemer van Brasschaat noemen! De ondernemer ontvangt een terugbetaling van een begeleidingstraject en realisaties uit een inspiratiebox ter waarde van maximum 2.900 euro.
De overige 4 winnaars ontvingen een zilveren label, met bijhorend een promotiepakket ter waarde van 871,00 euro.

Gearchiveerd onder BrasschaatGemeentenieuwsHomepage


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.