Kalmthout vierde nieuwjaar

 
 
Op zondag 7 januari was er Kalmthout viert Nieuwjaar aan het Kerkeneind. Tijdens die jaarlijkse nieuwjaarsdrink wensten heel wat Kalmthoutenaren elkaar het beste toe voor het nieuwe jaar. Vuurkorven en een vuurartiest zorgden voor een warme sfeer, wat best nodig was bij de koude temperaturen. Met een lekkere soep, een frietje en een drankje zetten we zo 2018 samen goed in. De opbrengst van Kalmthout viert Nieuwjaar gaat naar de verenigingen die voor het eten en drinken zorgden.
Meer foto’s vind je op de facebookpagina van Kalmthout
Foto’s: David Magee – Con Clasquin

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsKalmthoutSpotlight


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.