Overleden Walter Van Landeghem – Ekeren

Walter Van Landeghem, echtgenoot van Kristine Joosens, overleed plotseling te Goes Nederland, op 4 december 2017. Hij werd geboren te Ekeren op 10 januari 1966 en was brood- en banketbakker. 
Op maandag 11 december wordt er afscheid van Walter en zijn moeder Godelieve Van den Steen, die op 1 december overleed in wzc Zonnenwende te Kapellen, genomen in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Gedurige Bijstand te Ekeren-Mariaburg. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 10.30 uur, gelegen aan het Van De Weyngaertplein.
Rouwadres: Familie Van Landeghem, p/a Christophe Bruyneel Uitvaartzorg, Schriek 255 – 2180 Ekeren-Mariaburg.

 

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (1)

Reageer

  1. Sint Mariaburg schreef:

    Vaarwel Walter. Bedankt voor de lekkere Pistolets & Koffiekoeken plus de ruime keuze aan brood al die jaren. De inwoners van Mariaburg & omgeving zullen je nooit vergeten en zijn dankbaar dat je na Kapellen je zaak kon verder zetten in onze wijk. Sterkte aan familie,vrienden en personeel.