Overleden Walter Van Landeghem – Ekeren

Walter Van Landeghem, echtgenoot van Kristine Joosens, overleed plotseling te Goes Nederland, op 4 december 2017. Hij werd geboren te Ekeren op 10 januari 1966 en was brood- en banketbakker. 
Op maandag 11 december wordt er afscheid van Walter en zijn moeder Godelieve Van den Steen, die op 1 december overleed in wzc Zonnenwende te Kapellen, genomen in de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Gedurige Bijstand te Ekeren-Mariaburg. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 10.30 uur, gelegen aan het Van De Weyngaertplein.
Rouwadres: Familie Van Landeghem, p/a Christophe Bruyneel Uitvaartzorg, Schriek 255 – 2180 Ekeren-Mariaburg.

 

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (1)

Reageer

  1. Sint Mariaburg schreef:

    Vaarwel Walter. Bedankt voor de lekkere Pistolets & Koffiekoeken plus de ruime keuze aan brood al die jaren. De inwoners van Mariaburg & omgeving zullen je nooit vergeten en zijn dankbaar dat je na Kapellen je zaak kon verder zetten in onze wijk. Sterkte aan familie,vrienden en personeel.

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.