Sint en Piet bij de jarigen in Molengeest

Dinsdagmiddag 5 december waren Sinterklaas en Zwarte Piet te gast in Diensten Centrum Molengeest te Berendrecht. Daar vierden de jarigen van december gezamenlijk feest. Zij waren met z’n twaalf, maar hun familie en vrienden vulden met bijna honderd de feestzaal. Iedere jarige kreeg van de Sint een snoepje of een mandarijntje uit de zak van Zwarte Piet. Zij ontvingen ook een gebakje met koffie of thee. Iedere jarige die dit wilde mocht op de schoot van de Sint zitten. Toen de foto werd gemaakt (dank aan Ronny Riske) legde één van de jubilarissen zich spontaan aan de voeten van de Goedheilig man. Daarna speelde DJ Dirk Schurmans ten dans. En of er plezier gemaakt is. (sdl)

 

Gearchiveerd onder BerendrechtGemeentenieuwsHomepage


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.