Overleden Mathilda Van Look – Kapellen

Mathilda Van Look, weduwe van de heer Frans van den Bergh, overleed in A.Z. Klina te Brasschaat op 4 december 2017. Zij werd geboren te Lillo op 4 augustus 1923.  De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 9 december 2017 om 10 uur in de parochiekerk St.-Jacobus, Kerkstraat te Kapellen, waarna zij naast  haar echtgenoot te rusten  wordt gelegd op de begraafplaats te Putte-Kapellen (Ingang Veldstraat). Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 9.40 uur in de kerk.
Rouwadres : Familie Mathilda Van Look, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen.

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.