Politiekantoor Stabroek tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van ingrijpende verbouwingswerken zal het politiekantoor in het gemeentehuis van Stabroek gesloten worden vanaf vrijdag 17 november 16u00. Dit zal ongeveer een 4-tal maanden in beslag nemen. Het publiek zal vanaf maandag 4 december tijdelijk gebruik moeten maken van de ingang aan de voorkant van het gemeentehuis (trappen).

Een alternatief politiebureel opent tijdelijk in het Administratief Centrum in de Dorpsstraat 45 vanaf maandag 20 november en is geopend:  Maandag: van 9u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u00 – Dinsdag: van 9u00 tot 12u00, in de namiddag gesloten. –  Woensdag: van 13u30 tot 16u00, in de voormiddag gesloten. – Donderdag: van 9u00 tot 12u00, in de namiddag gesloten – Vrijdag: van 9u00 tot 12u00, in de namiddag gesloten.
Op zaterdag en zondag is het politiebureel in het Administratief Centrum gesloten. Het politiekantoor is op de openingsuren telefonisch bereikbaar op het nummer: 03 660 09 70.

Er is voor het tijdelijk politiekantoor geen aparte parking beschikbaar. Bezoekers maken best gebruik van de onverharde openbare parking in de Dorpsstraat, op wandelafstand van het Administratief Centrum. In de Dorpsstraat, ter hoogte van het Administratief Centrum, is er een parkeerregime voor kort parkeren (parkeerschijf verplicht). Voor dringende tussenkomsten van de politie moet zoals steeds rechtstreeks telefonisch contact opgenomen worden met het noodnummer 101.

Hoofdingang gemeentehuis gesloten

Tijdens de verbouwingswerken aan het politiekantoor is de hoofdingang voor de gemeentelijke diensten gesloten. Het publiek zal vanaf maandag 4 december tijdelijk gebruik moeten maken van de ingang aan de voorkant van het gemeentehuis (trappen). Rolstoelgebruikers en andere minder mobiele personen kunnen voor een dienstverlening tijdens de openingsuren van het gemeentehuis telefonisch een bezoek regelen: Voor de dienst Burgerzaken (eerste verdieping) is dat het nummer 03 210 11 10. Voor de dienst Grondgebiedzaken (tweede verdieping) is dat het nummer 03 210 11 30.

De normale dienstverlening van onze diensten, zoals huwelijken, komt niet in het gedrang. Er kan altijd geïnformeerd worden op hiervoor vermelde telefoonnummers naar de omstandigheden, die van week tot week kunnen wijzigen.
Begin maart 2018 zijn in principe alle werken afgelopen.

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageStabroek


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.