Oldtimers deden weer Herfstrit

De deelnemers kwamen bijeen aan De Leeuw van Vlaanderen, voor inschrijving

De Bentley van Lieven van Hoylandt kreeg veel aandacht

Ter gelegenheid van Elf November werd weer een polderrit ingericht voor oldtimers. Deze keer namen 92 oude minder nieuwe karren deel aan de rit. Die vertrok zaterdag om 10 uur bij De leeuw van Vlaanderen. Daar konden de deelnemers zich inschrijven en tegelijkertijd een ontbijt nemen. Inrichter Guy Pasmans en zijn medewerkers of medewerksters hadden het druk. Iedereen ontving een speciale plaat. Er waren tal van Porsches en de blikvangers was een Bentley uit de jaren dertig, hoort toe aan Lieven van  Hoylandt (ook bekend van Cuypers vokliften). De rit ging deze keer naar Renesse. ’s Avonds rond 17 uur kwamen de meeste deelnemers terug bij de Leeuw, waar een speciale tent voor hen was ingericht. Daar werd een barbecue opgediend met alles er op en er aan. (sdl)   

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageZandvliet


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.