Neighbours For Life: Buren organiseren actie voor Music For Life

De enthousiaste groep buren die de fuif organiseren

Onder het motto “Iedereen zorgt voor iedereen” organiseert radiozender Studio Brussel al enkele jaren Music For Life. Iedereen kan zo een goed doel naar keuze steunen door zelf een actie op te zetten. Het hoogtepunt van Music For Life is De Warmste Week, waarin Studio Brussel van 18 tem 24 december uitzendt vanuit Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Begin dit jaar vatten enkele buren uit de Kerkstraat in Hoevenen het plan op om ook zo’n actie te organiseren. Het idee ontstond tijdens een nieuwjaarsdrink. Toen één van de buren zei dat ze graag eens een actie voor Music For Life wou doen, reageerden de anderen laaiend enthousiast en werd Neighbours For Life geboren. Al snel groeide de groep aan tot 14 personen.

Fuif Neighbours For Life

Op vrijdag 1 december vanaf 20u30 houden de Neighbours hun actie voor het goede doel: een fuif in de JOS voor jong en minder jong, met o.a. een optreden van coverband The Nutcrushers, een wijnbar met rustige loungemuziek voor wie niet graag danst. Voor de kleine en grote honger zal er een foodtruck met allerlei lekkers zijn en de Jins van Scouts Sint-Hubertus zorgen voor overheerlijke durums!

De opbrengst van deze fuif gaat naar Betonne Jeugd, een vzw in de Antwerpse Sint-Andrieswijk die zich richt tot jongeren die geen aansluiting vinden in het bestaande jeugdwerkaanbod. Velen van hen leven in armoede of voelen zich gewoonweg niet thuis in andere jeugdbewegingen. Zij zorgen voor leuke, gezellige momenten in een vertrouwde sfeer waar deze jongeren zich wel thuis voelen, maar vooral waar ze elkaar kunnen steunen. Vriendschap en hulpverlening gaan bij Betonne Jeugd hand in hand!

 

Programma: Vrijdag 1 december, JOS, Kerkstraat, Hoevenen
• 20u30 DJ Neighbour T
• 22u00 The Nutcrushers
• 23u30 DJ Beke
• 1u00 DJ Lennert & B

Voor meer info over Neighbours For Life: Tom Neys 0497 12 27 15 – Karin Vandebroek 0474 99 08 28 – neighboursforlife.hoevenen@gmail.com

Je vindt ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/neighboursforlife/

Meer info over Betonne Jeugd: https://www.facebook.com/BetonneJeugd/

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHoevenenSpotlightStabroek


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.