Bollen op rollen in Berendrecht

Het winterseizoen heeft de spreekwoordelijke deur al even ingetrapt en de mooie zomeravonden zijn bijna vergeten. Toch blijven de Polderklievers actief op de fiets en ze willen daar zoveel mogelijk volk bij betrekken. Daarom organiseren zij op vrijdag 8 december voor de eerste maal een nieuwe activiteit! Tijdens “Bollen op rollen” zal er in ploegen van 4 personen op vaste rollen gefietst worden om via een poule systeem tot een winnaar te komen. Vanaf 19u30 zal het Ganzehof in Berendrecht de arena van dienst zijn. We willen vooral benadrukken dat deze activiteit open staat voor iedereen! Je hoeft dus niet op hoogtestage, er mag haar op je benen staan, je moet geen medisch attest kunnen voorleggen en hoeft geen nieuwe koersschoenen te voorzien! Bij “Bollen op rollen” staat naast het sportieve ook het ludieke in pole position. Het podium zal dus niet enkel plaats bieden aan de “snelste” ploegen maar ook de ploeg met de origineelste outfit en de eerste vrouwenploeg zullen in de bloemen worden gezet. Wil je de benen dus nog eens strekken, zoek dan een ploegje van 4 personen bij elkaar en schrijf je in via een mailtje aan polderklievers@hotmail.be. De Klievers doen de rest…

Gearchiveerd onder BerendrechtHomepageSportwielrennen


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.