Verkeerd gereden en de gracht in te Lillo

Doordat de chauffeur zijn trekker afpikte kwam hij helemaal in de sloot terecht (foto HDL)

Een buitenlandse trucker reed donderdag voormiddag verkeerd op de Scheldelaan en kwam op de toegangsweg naar Lillo terecht. Hij trachtte te draaien in de bocht van de kasseiweg die naar het dorp loopt. Door het onmogelijk manoeuvre raakte de vrachtwagen letterlijk van het kantje in de sloot. Toen de chauffeur de oplegger afpikte kwam hij met z’n trekker in de gracht, zodat er helemaal geen beweging meer te krijgen was in de combinatie. Het duurde nog tot geruime tijd na de middag voor de toegang naar Lillo weer open was. (sdl)

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHavenLillo


Reacties (1)

Reageer

  1. Vanheesbeke Karin schreef:

    Dat ze hiet eens komen kijken hė
    Ge komt de vrachtwagens gewoon tegen op de verkeerde kant vd weg . spookrijders. Bangelijk om het dorp in of uit te rijden .