Verenigingen voor Cultuurprijs 2017 gezocht

Stabroeks’ culturele leven wordt jaarlijks door de Cultuurprijs extra in het zonnetje geplaatst. Dit initiatief van de culturele raad, met volledige ondersteuning van het gemeentebestuur, is op zijn terrein hetzelfde als de viering van de sportlaureaten.
Iedereen uit de gemeente kan, zowel persoonlijk als uit naam van een Stabroekse vereniging, een vereniging uit de gemeente voordragen om op basis van geleverde prestaties op het culturele vlak te worden bekroond.
Tijdens de Nieuwjaarsontmoeting 2018 van het socio- culturele leven, 27 januari in het CHC Ravenhof, wordt de uitverkoren vereniging in de bloemen gezet.

Je richt een brief aan het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 99 2940 Stabroek, t.a.v. de cultuurdienst. Hierin draag je een vereniging voor voor de cultuurprijs. Belangrijk is dat je op de brief duidelijk je eigen naam en adres vermeldt, dit om bij eventuele onduidelijkheden contact met je te kunnen opnemen. De identiteit van de voordrager wordt niet bekend gemaakt. Bij de brief geef je een korte maar volledige uitleg waarom je betrokken vereniging voordraagt. Deze gegevens moeten voor 15 november 2017 worden bezorgd.

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsStabroek


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.