Inclusieve Theatervoorstelling – Musical “Kabaal op het eiland”

De repetities voor de musical “ Kabaal op het eiland” zijn volop aan de gang. Ludentia organiseert slechts tweejaarlijks een toneelproductie, de acteurs en al de mensen die meewerken voor en achter de schermen, kijken er dan ook naar uit om tijdens de komende herfstvakantie het beste van zichzelf te geven.
Waarom tweejaarlijks? Een toneeljaar vergt heel wat voorbereidingen, iedereen is het ganse jaar in de weer. Vanaf februari komt de cast, van 40 acteurs met en zonder een beperking, 14-daags samen na de zomervakantie wekelijks en in de laatste week dagelijks om samen te repeteren en zo tot een mooi en professioneel resultaat te komen.

Jonge acteertalenten van Amatogo een jeugdtheatervereniging uit Wuustwezel, bieden de spelers met een beperking van het toneelgezelschap “Gewoon Anders “ van Ludentia, vrijetijdsdienst OLO-vzw “de nodige ondersteuning. Zij helpen hen met het leren van de teksten en het brengen van de leuke liedjes. De spelers van Gewoon Anders gooien dan weer hun meeslepende enthousiasme in de strijd. Dit alles onder de deskundige leiding van regisseur Erwin Van Nispen en vrijwilligers.
Ben jij ook benieuwd naar het resultaat? Wij spelen op 2, 3, 4 en 5 november in de Theaterzaal Hemelhoeve in het gemeentepark van Brasschaat . Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen via ludenta@olo.be of telefonisch op het nummer 03 653 59 97.
Meer info vindt u op www.ludentia.be.