Feestweekend 40 jaar Milieuraad Stabroek

Het feestjaar van de Milieuraad Stabroek werd ingezet met een schitterend Boombal

2017 is voor de Milieuraad van Stabroek een bijzonder jaar! Wij vieren namelijk het 40-jarig bestaan en zo’n jubileum willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een eerste hoogtepunt bereikten wij op 5 augustus ll., toen we samen met VELT en de compostmeesters, die respectievelijk ook hun 40 en 20-jarig bestaan mochten vieren, een schitterend Boombal met Kadril konden organiseren .
Jeugd
Om de Stabroekse kinderen op een leuke, doch educatief verantwoorde manier met de diverse thema’s van het milieu vertrouwd te maken, geeft Joeri Cortens aan de leerlingen van het vierde leerjaar op vrijdagmorgen 13 oktober 2017 in zaal Moorland een voordracht .

De vrijdagavond wordt er om 20u een milieuquiz georganiseerd, met als zwaartepunt milieu en natuur thema’s, maar Stabroekse elementen zullen zeker aanwezig zijn. De prijs wordt democratisch op € 5,00/ploeg, met een maximum van 5 deelnemers/ploeg, gehouden en inschrijven kan via milieudienst@stabroek.be.

Verfraaiingsactie
Zaterdag avond 14 oktober vindt de traditionele prijsuitreiking van de verfraaiingsactie plaats. In tegenstelling tot de andere jaren, waarbij de avond enkel voorzien was voor de deelnemers van de verfraaiingsactie, wordt dit jaar de ganse bevolking uitgenodigd en ook nu zal Joeri Cortens voor het entertainment zorgen. Inschrijven is echter wel een voorwaarde en dit kan eveneens via milieudienst@stabroek.be .

Natuurwandeling
Zondag middag 15 oktober wordt het weekend afgesloten met een natuurwandeling, waarbij de troeven van de Stabroekse natuur aan bod zullen komen. Hiervoor verzamelen we om 14u00 aan zaal Moorland. Hoewel niet echt noodzakelijk vragen we toch om in te schrijven via milieudienst@stabroek.be.

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHoevenenHomepagePutteStabroek


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.