Lezing “Een waardig levenseinde” door dokter Wim Distelmans

Willemsfonds Stabroek presenteert op 18 oktober in de Mediatheek van het Gemeenschapsonderwijs Sint Catharinastraat 10 te 2940 Stabroek, een lezing “Een waardig levenseinde” gebracht door Professor dokter Wim Distelmans. Voor iedereen die zich vragen stelt bij een zelfgekozen levenseinde,en graag een heldere uitleg wil.
Professor Distelmans is kankerspecialist en professor in de palliatieve geneeskunde aan de VUB. Hij pionierde in België voor de erkenning van palliatieve zorg en vocht voor het recht op euthanasie. Hij is voorzitter van het Forum Palliatieve Zorg, richtte met het UZ Brussel het eerste supportief dagcentrum TOPAZ en het consultatieteam ULteam op. Hij is oprichter van LEIF en covoorzitter van de Federale Commissie Euthanasie. Hij is auteur van diverse binnenlandse en buitenlandse wetenschappelijke artikels. Hij vertaalt de theorie vanuit zijn ervaring naar een toegankelijk betoog voor een breed publiek.

Inkom Prijs 5€ (1 drankje inbegrepen) Aanvang 20 uur.
Bedrag te storten op rekening WF Stabroek BE21 9731 4664 1503 met vermelding Wim Distelmans ten laatste op 13 oktober 2017.
Info en tickets: pierre.bels@telenet.be

Let op: eerder werd vermeld dat de lezing zou plaatsvinden in het Ravenhof te Putte, de locatie werd gewijzigd naar de Mediatheek van het Gemeenschapsonderwijs Sint
Catharinastraat 10 te 2940 Stabroek.

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageStabroek


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.