Roefel Doefel in Ravenhof te Putte

 

Cultuurraad Stabroek en vzw “Breek de Stilte” organiseren samen een namiddag voor kinderen met autisme. Ann Ceurvels en Tanja Poppe brengen hun verhaal “Roefel Doefel “in kasteel Ravenhof op zaterdag 14 oktober 2017 te Putte Stabroek.
Op zaterdag 14 oktober 2017 wandelen twee gekke dames het Kasteel Ravenhof binnen. Het zijn echte ‘Leesbeesten’ zeg maar. Ze zijn helemaal in de ban van de verhalen van Roefel Doefel, , een lieve jongen met een bijzondere familie!
Ga samen met Tante Tania en Annie de Pannie op gezellige ontdekkingstocht in de wereld van Roefel Doefel. Snuffel, proef, hoor, zie en ontdek samen wie hij ontmoet en welke avonturen ze samen beleven. Tante Tania en Annie de Pannie hebben aan het eind een fijne verassing voor je bij.
Op maat gebracht voor een “speciaal” publiek.
Om 14u is de eerste voorstelling, geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Om 15 u worden de verhalen gebracht voor kinderen met een leefwereld van 8 tot 12 jaar
Tickets kosten 5 euro per persoon.
Uw kind krijgt een batch en wordt als VIP ontvangen . Na de voorstelling wordt er een gratis drankje aangeboden in het cafetaria of in onze “stille ruimte”. De Kids krijgen op het einde nog een leuke verrassing.
Plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is dus een must.

03/210.11.72, katrien.koyen@stabroek.be

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageStabroek


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.