Mater Salvatoris wint voor de vijfde maal trofee “Meest ludieke team” op Drankenbootfestival

Op zaterdag 16 september 2017 ging de 7de editie van het Drakenbootfestival te water rond het Kattendijkdok op het Eilandje.  Het Hong Kong Drakenbootfestival is één van de grootste zomerhappenings in Antwerpen. Het biedt u een teambuilding in wedstrijdverband pur sang, de gelegenheid om uw klanten, leveranciers en vaste relaties in een ontspannen sfeer te ontvangen en iedere bezoeker te laten kennis maken met uw bedrijf.  Zo wordt dit onvergetelijk evenement naast het schouwspel van de drakenbootraces het ideale dagje uit voor de ganse familie.  

Het lerarenteam van Mater Salvatoris uit Kapellen neemt al  voor de zesde keer deel aan de race. Ook dit jaar werd het weer een plezante en succesvolle Drakenbootrace.Of om het met de woorden van Drakenbootkapitein Peter Van Wellen te zeggen: “Zo’n toffe bende, zoveel enthousiasme, zoveel ambiance, zoveel goede wil, zoveel teamspirit…”
De weergoden waren vrij goed gezind, want het is pas in de namiddag beginnen regenen en toen zaten de  kwalificatieraces erop. De halve finales heeft het team van Mater Salvatoris logischerwijs niet gehaald, maar zij hebben wel voor de vijfde maal de trofee voor ‘Meest ludieke team’ in de wacht kunnen slepen. Hun aanwezigheid is  dus niet onopgemerkt gebleven.