Overleden Maria Maes – Stabroek

Maria Maes, echtgenote van Jos Adriaenssens, overleed in de Palliatieve Eenheid ‘De Lotus’ van De Mick te Brasschaat op 12 september 2017. Zij werd geboren te Kapellen op 11 april 1957 en was lid van de Landelijke Gilde, Kapellen.  De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 16 september 2017 om 10 uur in de parochiekerk St.-Catharina te Stabroek. Aansluitend volgt de crematie. Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 9.40 uur in de kerk, te bereiken via de Brouwersstraat. De bijzetting van de asurne in het urnegraf op de begraafplaats Vossenveld te Stabroek heeft plaats in familiekring.
Rouwadres : Familie Maria Maes, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen.

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (1)

Reageer

  1. engels schreef:

    fijne dame met een groot hart
    dat ze mag ruste in vrede