Familiedag Breek de Stilte lokt opnieuw veel volk naar het Ravenhof

De 21ste editie van de familiewandeldag van vzw Breek de Stilte kon weer op veel belangstelling rekenen. In de voormiddag genoten heel wat sympathisanten van een heerlijke brunch. Om 14 uur vertrok de familiewandeling van 3 km met bekende Vlamingen, zoals o.m. Danni Heylen, Tuur de Weert, Marianne Devriese en echtgenoot Steve Geerts, onder begeleiding van de boswachters. Hiervoor schreven 175 wandelaars in. Er kon ook vrij gewandeld worden en daar namen 250 wandelaars aan deel. Heel de namiddag zorgden verschillende bands en solisten voor de muzikale noot en kon er ondertussen gesmuld worden van lekkere pannenkoeken. De ritjes met de paardenkoetsen zorgden ervoor dan men luilekker kon genieten van het bos.
Vzw Breek de Stilte kan steeds rekenen op vele gulle sponsors. Zij werden dan nog eens extra bedankt voor hun bijdrage. Op het einde van de familiedag kwam Stef Bos en Marijn De Valck mee de cheque met het totale bedrag van de sponsors onthullen. Roger Edor mocht namens vzw Breek de Stilte een cheque van 13.675 euro in ontvangst nemen.

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsPutteSpotlight


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.