Trialoog zet plaatselijke kunstenaars in de kijker

In het oud-gemeentehuis van Kapellen is de tentoonstelling “Trialoog III” officieel geopend. In deze derde editie tonen kunstenaars die allen in Kapellen wonen, of er een band mee hebben, hun uiteenlopende werken. De jongste kunstenaar is Kapellenaar Maxim Piessen (23). Zijn specialiteit is macrofotografie. De Kapelse kunstenaar Peter Quirijnen (46) heeft gestudeerd aan de kunsthogeschool Sint-Lucas in de richting toegepaste grafiek. Professioneel is hij een illustrator maar heeft zich ook op de schilderkunst toegelegd. De gebroeders André (78) en Guy (76) Goezu hebben een tijdlang in Kapellen gewoond en er tal van herinneringen aan overgehouden. André toont grafiek, en schilderkunst, en Guy beeldhouwwerk. De tentoonstelling kan gratis bezocht worden tot en met 24 september, telkens op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30u tot 17.30u.

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageKapellen


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.