55 Tinten Grijzer in Cultuurcentrum Hof De Bist

Op talent staat geen leeftijd. Dat was duidelijk te merken op de tentoonstelling “55 Tinten Grijzer” in het Cultuurcentrum 252cc in Ekeren. Meer dan twintig Ekerse 55 plussers plaatsten er hun kunstwerken in de kijker. Het zijn allen hobbykunstenaars die vooral hun creativiteit kwijt willen in de meest uiteenlopende kunstwerken. De focus ligt op schilderkunst: olieverf, acryl en aquarel, pen- en potloodtekeningen, beeldhouwwerken en keramiek. Alle kunstenaars kregen hulp van cursusleider Frans De Mondt. Tijdens de opening van de tentoonstelling stak districtsburgemeester Koen Palinckx (N-VA) zijn bewondering voor de kunstenaars en hun werk niet onder stoelen of banken. Bezoekers aan de tentoonstelling  konden hun favoriete werk aanduiden en maakten meteen kans op een prijs. De kunstenaar met het werk waarvan de meeste bolletjes werden aangeduid, kreeg eveneens een prijs. “55 Tinten Grijzer” is een initiatief van de Ekerse dienstencentra, het district Ekeren en het Ekerse cultuurcentrum 252 cc.

Gearchiveerd onder EkerenGemeentenieuwsHomepage


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.