50 jaar voetbalclub SK Nieuw Stabroek feestelijk gevierd

Enkele leden, die vanaf het begin bij de club voetbalden,  waren aanwezig op de receptie

Vrijdagavond 8 september was het in zaal Moorland te Stabroek een gezellige drukte voor de viering van 50 jaar voetbalclub SK Nieuw Stabroek. Het feestcomité had niets aan het toeval overgelaten en alles tot in de puntjes geregeld. De vele aanwezige sympathisanten konden genieten van een gezellige avond met heel wat verrassingen. Theo Osselaer heette iedereen welkom en praatte de avond aan mekaar. Trotse voorzitter Walter Eestermans vertelde over zijn geliefde club. Schepen van sport Herman Jongenelen haalde anekdotes op over zijn eigen voetbalverleden, hoe zijn zonen bij de club meedraaiden, hij dan supporterde aan de kant en daarna in de kantine de kas spijsde. Burgemeester Rik Frans is blij met zo’n toffe en familiale club in zijn gemeente en kon meteen ook melden dat er werk wordt gemaakt van de verbouwing van de infrastructuur. “Als alles meezit, kunnen de werken starten na de grote vakantie, dus in september van 2018”. Tenslotte kwam Yves Raguet namens voetbalfederatie Vlaanderen aan het woord. Hij wees op het belang van recreatief voetbal en de teamspirit en clubgeest in een club als SK Nieuw Stabroek. Hij dankte het bestuur en de vele trainers voor de realistische kijk die ze hebben op het voetbal en ook namens de scheidsrechters voor de warme ontvangst steeds. Na het officiële gedeelte kwamen de mini-miniemen A op het podium met 2 nieuwe beachvlaggen en mocht voorzitter Walter samen met de burgemeester de nieuwe ‘koninklijke vlag’ onthullen. Tussendoor werden er foto’s afgespeeld die gebundeld zijn in een prachtig jubileumboek dat alle aanwezigen meekregen naar huis. Na de vele lekkere hapjes, werd later op de avond een taart in de vorm van een voetbalveld aangesneden door voorzitter Walter Eestermans, bijgestaan door oud-voorzitter Fons Van Meir. Deze avond was de start van een gans feestjaar met tal van activiteiten.

Meer hierover in ons magazine. 

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsSportSpotlightStabroekvoetbal


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.