Stoffige en hete Schaal Sels

 

De 92 ste editie van Schaal Sels was getekend door Zuiderse temperaturen en stof. Heel wat supporters en nieuwsgierigen maakten er een mooie fietstocht of wandeling van met als rode draad de passage van Schaal Sels door de Polderse veldwegen en kasseistroken. De koers zelf lag reeds van bij de eerste doortochten open en het was op de Bredabaan dat Taco van der Hoorn (team Roompot) na een onwaarschijnlijke sterke eindrush winnaar van vorig jaar Wout Van Aert nog klopte, derde werd ploegmakker van Wout, Tim Merlier van team Veranda’s Willems – Crelan.

Het moet gezegd de doortochten konden rekenen op een heel wat publieke belangstelling. Het concept van de Schaal Sels slaat aan en heeft een mooi toekomst voor zich. Geniet hier alvast van heel wat sfeerfoto’s.

Gearchiveerd onder BerendrechtEkerenHoevenenPolder TVSpotlightStabroekwielrennen


Reacties (2)

Reageer

  1. ronny Herckenrath schreef:

    Wat betreft de reclame kan ik nog volgen , de rest was voor mij top.Een visitekaartje voor de koers en zeker voor de polder.

  2. de Meyer J schreef:

    de omloop vond ik “modern”;de verlaggeving en de “rechtstreekse beelden” van ATV erbarmelijk.Gelukkig kende de co-presentator iets van koers.De regie met zijn cameraploeg zou beter eerst een stage volgen bij de VRT.En dan spreek ik nog niet over die ellelange reclameblokken.