Team Lotto NL – Jumbo met Lars Boom aan start Schaal Sels

Als alles volgens plan verloopt zullen er zondag om 12u12, 133 renners de start nemen, aan het Havenhuis, van de 196 kilometer lange Schaal Sels – editie 92.

Geen duel Wout Van Aert – Mathieu Van der Poel
Tijdens deze Schaal Sels zal er geen duel zijn tussen Mathieu en Wout. Beobank Corendon de ploeg van Van der Poel staat niet op de deelnemerslijst. Wel brengt het Nederlandse Lotto team twee mooie namen mee. Dylan Groenewegen recent nog winnaar van de slotrit in de Ronde van Frankrijk op de Champs Elysées start samen met teamgenoot Lars Boom die in de voorbije Binkbank-toer nog goed was voor een overwinning.

Zondag rond 12u45 nemen de renners voor de eerste maal de kasseien van de Torenseweg te Stabroek, daarna volgen pakweg 150 kilometers waarbij onverharde- en kasseistroken bijna onophoudelijk deel uit maken van het parcours, wat van deze wedstrijd toch wel iets uniek maakt!

Alle info vind je op www.schaalsels.be

 

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsNieuws uit de regioSpotlightwielrennen


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.