Toeristentreintje van en naar Kalmthoutse Heide

Iedere zondag van augustus én op dinsdag 15 augustus kan je tussen 12.30 en 17 uur meerijden met het toeristentreintje dat tuft tussen het station van Heide, de Korte Heuvelstraat en de hoofdparking van de Kalmthoutse Heide.Maak er met het hele gezin een plezierige vakantiedag van met een heidewandeling, een bezoek aan het Bijenteeltmuseum en gezellige terrasjes. De rijtijden sluiten aan bij de uren van de NMBStrein uit Antwerpen. Reserveren is niet nodig. Een ritje heen en terug kost 1 euro.

Info: www.visitkalmthout.be  – toerisme@kalmthout.be – 03 666 61 01

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageKalmthout


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.