Dick Norman speelt tennismatch in Kalmthout

Al voor de zeventiende keer organiseert Kalmthoutse tennisclub KTC in augustus hun dubbeltornooi. Zo’n 150 koppels strijden er op de Zwarte Hond (Heikantstraat 169) om de titel in negen verschillende reeksen, ook voor recreatieve spelers. Het tornooi opent op vrijdag 11 augustus echter met toptennis: de club en haar sponsor KBC Verzekeringen Kalmthout cvba hebben voormalig proftennisser Dick Norman kunnen strikken voor een demonstratiematch.

Norman bereikte in 2009 de dubbelfinale van Roland Garros en de halve finale van Wimbledon, beide met Wesley Moodie. Zijn bijnaam is ‘Big Dick’ omwille van zijn lengte (2,03 meter). Norman speelt op de openingsavond om 20 uur een wedstrijd met enkele lokale toptennissers: Jens Heyndrickx (Snauwaert), Jonas Hemgenbergs (lesgever KTC) en Jurgen Meeusen (lesgever TennisFun). Het wordt dus een combinatie van toptennis en gezelligheid. Bovendien kunnen de toeschouwers deelnemen aan een pronostiek en zo een duoticket winnen voor de dubbelwedstrijd van de halve finale Davis Cup tussen België en Australië op zaterdag 16 september 2017 in Brussel.

Info: www.ktc.be – www.facebook.com/kalmthoutsetennisclub

 

Gearchiveerd onder AlgemeenHomepageKalmthoutSport


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.