Bibliotheek Viswater renoveert

Het schrijnwerk en het interieur van bibliotheek Viswater, Tongerlostraat 2 te Berendrecht, hebben een opfrissing nodig. Daarom gaat de bib enkele weken dicht. Geen nood: u kan nog steeds uw leesvoer ontlenen. Van 24 juli tot en met vrijdag 28 juli en van maandag 18 september tot en met dinsdag 26 september sluit de bib een week de deuren. Voor de rest van de verbouwingswerken parkeert de bibbus voor de ingang van de bibliotheek. Daar kan u terecht voor een beperkte selectie boeken. Vindt u niet het boek, dvd, … dat u zoekt? Vraag dan via mail uw materiaal aan en haal het een week later op in de bibbus. De uitleentermijn is verlengd tot twee maanden.
De Bibbus zal open zijn  van dinsdag 1 augustus tot en met donderdag 14 september: dinsdag van 10 tot 18 uur,  woensdag van 10 tot 20 uur, donderdag van 10 tot 17 uur. Materiaal online aanvragen via: bib.klantendienst@stad.antwerpen.be

 

Gearchiveerd onder BerendrechtGemeentenieuwsHomepageZandvliet


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.