Twee weken minder hinder

Lillo – De werken aan de in de richting van de Tijsmanstunnel (fase 1) worden twee weken eerder afgerond.  Op 4 augustus begint fase twee. De werfsignalisatie wordt verwijderd  in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli.  Tot 4 augustus is er geen hinder meer op de R2. Vanaf dan wordt het wegdek richting Liefkenshoektunnel aangepakt. Verkeer richting Liefkenshoektunnel rijdt dan over 1 rijstrook. Verkeer in de richting van de Tijsmanstunnel rijdt in tegenovergestelde richting over 2 versmalde rijstroken. Tijdens deze fase wordt ook de noordelijke op- en afrit van de R2 afgesloten. Verkeer komende van de A12 dat naar de Scheldelaan wil, wordt omgeleid via complex Zandvliet in het noorden of complex Ekeren in het zuiden. Verkeer dat van de Scheldelaan de R2 wil oprijden in de richting van de Liefkenshoektunnel moet de oprit richting de A12 nemen, keren aan het complex Kanaaldok en dan verder rijden richting Liefkenshoektunnel.

 

Gearchiveerd onder HomepageLilloNieuws uit de regio


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.