Overleden Palmyre Opdebeeck – Ekeren/Stabroek

Palmyre Opdebeeck, echtgenote van de heer Ferdinand Raus, overleed in WZC Aalmoezenier Cuypers te Stabroek op 12 juli 2017. Zij werd geboren te Antwerpen op 1 april 1931 en was  mede-oprichtster van “Het Kolenboerke” te Ekeren. De  uitvaartliturgie heeft plaats op donderdag 20 juli 2017 om 10.00 uur in de Sint-Catharinakerk, Kerkepad 1 te Stabroek. Samenkomst met gelegenheid tot groeten en condoleren in de kerk vanaf 9u30. Aansluitend volgt de asverstrooiing op de begraafplaats Vossenveld te Stabroek, gelegen aan de Vossenveldlaan.  Rouwadres: Familie Raus – Opdebeeck, p.a. Rustpunt Begrafenissen Smoutakker 1 te 2940 Stabroek.

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.