Sponsoractie voor Jelle

Sportman Jelle Massart heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Hij won provinciale en Vlaamse titels op de trampoline en dubbele mini trampoline. Ook behaalde hij een selectie voor de World Age Group Competition of de wereldkampioenschappen voor de Jeugd die dit jaar plaatshebben in Sofia (Bulgarije). Om hieraan te kunnen deelnemen moet hij diep in zijn spaarpot grabbelen. De federaties komen enkel tussen bij de senioren.  Daarom wordt op zondag 27 augustus een  brunch georganiseerd. Die gaat door in het Ganzenhof aan de Bullenstee te Berendrecht vanaf 10 uur. Daar staat een buffet klaar. Bij het binnenkomen krijgen de deelnemers een glas Cava aangeboden. 

Prijs 15 euro; kinderen 8 euro. Voor 15 augustus te betalen via Monnikenhofstraat 249 te Berendrecht of Conterscherp 111 Zandvliet. Info: Rachida.aarab@telenet.be of erik.massart@telenet.be.  

 

Gearchiveerd onder AlgemeenHomepageSport


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.