Dag van de motorrijder te Brasschaat

Op zondag 26 maart werkt Campus Vesta, samen met de politiezones Brasschaat en Voorkempen, mee aan de Dag van de Motorrijder, een evenement georganiseerd door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV). Motorrijders frissen die dag met een aantal praktische oefeningen hun vaardigheden op om zo het motorseizoen veilig te starten. Al wie graag met de motor rijdt, is op zondag 26 maart, van 9 tot 17 uur, welkom op de militaire testpiste, Brechtsebaan  te Brasschaat. Inschrijven is niet nodig.
Politionele verkeersprofessionals delen hun expertise met recreatieve motorrijders. Je krijgt de kans (als ervaren of minder ervaren motorrijder) om een aantal praktische oefeningen te doen waarmee je je motorrijvaardigheid opfrist. Op het programma staan oefeningen rond noodstoppen, trage manoeuvres, behendigheid en souplesse, enz.

 

Gearchiveerd onder BrasschaatGemeentenieuwsHomepage


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.