vzw “Help mij” start scholenproject op

help-mij

Vzw Help Mij, met voorzitster Babs Bruyneel, bestaat nu 3 jaar en heeft gedurende die drie jaar voorzichtig afgetast naar de noden van de maatschappij op emotioneel vlak. De vzw zet zich in om de taboe rond depressie te doorbreken. Dit proberen zij te doen door lezingen en creatieve workshops te organiseren waar mensen elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer, maar waar er ook ruimte is voor een gesprek, een luisterend oor. Het verleden leert hen dat dit werkt en daarom hebben zij besloten om verder uit te breiden in hun project!

De grootste uitdaging ligt in een compleet nieuw project dat zij al een geruime tijd voorbereiden. Een scholenproject! Een project waar zij als vzw met erkende zorgverleners, life-coaches en therapeuten van buitenaf, maar vooral met ervaringsdeskundigen van verschillende problematiek ( oa pesten, emoties, zelfbeschadiging) naar de scholen trekken. O.a. met Diego Termote en Jens Van Goethem (deelnemers “Uit de kast” VTM), zij hebben een mooi antipest-project op poten gezet. Hieromtrent wil vzw Help mij  ook samenwerken met de winnaar van Mr. Gay Vlaanderen, mede georganiseerd door hun peter Bram Bierkens.

Lezing pesten

Op donderdagavond 22 augustus houdt Ellen Somers een lezing over pesten in ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12 te 2950 Kapellen. Inschrijvingen via Info@vzwhelpmij.be of info@deregenboogacademie.be

www.vzwhelpmij.be – tel.: 0487 18 97 35  –  info@vzwhelpmij.be

 

 foto van links naar rechts: onderaan 1e rij:  meter Miriam Jacques; peter Bram Bierkens, secretaris Patty Hanssens; voorzitster Babs Bruyneel, creatief therapeut Lea Smet, gezinstherapeut Ken Heylen.
Achteraan : Jens Van Goethem en Diego Termote.
(foto:  Partyfotograaf Ivo Gautier)

l

2 reacties