Overvol deelnemersveld op motorcrosswedstrijd Wuustwezel

Eindelijk nog eens een  bijna niet te geloven kurkdroge motorcross wedstrijd  en dit nog wel vorig weekend te Wuustwezel met een groot publiek en een overvol deelnemersveld waardoor we bij de Inters open 49 piloten aan de start kregen voor 3reeksen van 25 min + 1ronde.  Steven wist in de reeksen een 17de 16de en een 14de plaats te behalen en werd 16de in het klassement in de mx1 mx3 klasse.

Op 13 mei zal Steven aan de start verschijnen te Lommel. Dennis Engelen zal voorlopig niet meer aan de start verschijnen in het motorcross gebeuren daar hij zwaar ten val is gekomen op een fysieke training met zijn BMX en werd gekwest aan de rechterarm en de linkerduim en moet misschien de schouder terug geoppereerd worden .We wensen hem een spoedig herstel!